Kenmerken en verzorging van Bignonia (2024)

Kenmerken en verzorging van Bignonia (1)

Planten zijn een van de levende wezens van grotere proporties over de hele planeet, dat wil zeggen, op elke plaats, tijd of klimaat, zullen we in de aanwezigheid van een plant zijn en dit is te wijten aan de grote verscheidenheid aan soorten die na verloop van tijd erin zijn geslaagd om geboren te worden in ons hele ecosysteem.

Een groot deel van deze organismen is volgens experts ontstaan ​​door de meerdere door het weer veroorzaakte verschijnselen​ De geboorte of aankomst van waterorganismen in de bodem wordt bijvoorbeeld toegeschreven aan het smelten van ijsbergen, dus uit de uitleg van de experts ligt het argument in de introductie van de voedingsstoffen die in de planten aanwezig zijn van de bodem naar de zee, die waardoor de organismen die daar leefden zich op een andere manier konden ontwikkelen en plaats maakten voor de eerste terrestrische soorten. Vandaag kunnen we genieten van de bignonia, enkele zeer mooie bloeiende planten.

Kenmerken en verzorging van Bignonia (2)

Binnen dit uitgangspunt kunnen we ook planten opnemen en is dat, naast vele organismen, een groot deel hiervan in de zee leefde, hoewel we er zeker van zijn dat hun ontwikkeling in andere soorten omgevingen anders zou zijn geweest door verschillende factoren en dat binnen de vele waarheden die worden gezegd, is dat de waarheid planten vertegenwoordigen een groot deel van de planeet en waarin we ons vandaag bevinden, waar we een grote verscheidenheid aan soorten van alle soorten, grootte en essentie kunnen vinden.

In feite zijn planten tegenwoordig een groot deel van de instrumenten die in de geneeskunde worden gebruikt om dat te doen welzijn bieden aan mens en dier​ Op dezelfde manier bestaan ​​veel voedingsmiddelen voor een groot deel uit een product dat uit planten wordt gewonnen.

Inmiddels hebben we ook van die mensen die een voorzichtige groep (soms niet altijd) planten in huis hebben, dit zijn mensen die zich toeleggen op het gebruik van planten als een decoratief element in hun huizen en is dat planten een visueel en olfactorisch spektakel zijn.

Onder zo veel soorten die er zijn, kunnen we spreken van de bignonia, een plant die, dankzij zijn kenmerken, erin slaagt om op te vallen tussen de vele opties die gebruikers kunnen overwegen binnen de bloemenmarkt, dus in het artikel van vandaag zullen we u informatie geven over deze soort, waarbij we voornamelijk de nadruk leggen op de kenmerken en zorg, waar we u ook enkele belangrijke kennis gaan aanbieden voor het onderhoud van deze plant.

Kenmerken van de Bignonia

Kenmerken en verzorging van Bignonia (3)

Ook gekend als trompetten of pandora-struik, zijn een groep planten uit Zuid-Afrika, die in totaal 499 soorten op de hele planeet hebben.

In esthetische termen gaat het over een min of meer robuuste plant, gelegen in de bladverliezende categorie.

Ze kunnen tot 10 meter hoog worden, omdat ze met hun ledematen dergelijke afmetingen kunnen bereiken. Door dit, ze kunnen ook in zeer korte tijd groeien, waarmee u rekening moet houden wanneer u ze ergens plaatst.

Zoals we eerder hebben vermeld, reageert zijn naam en in sommige gevallen op de etiketten van trompetten of pandora-bloemen, iets dat te wijten is aan de presentatie van zijn bloemen, die worden vaak geassimileerd met de mond van een trompet​ Sommige culturen associëren het uiterlijk van bloemen met klokken, wat aanleiding geeft tot andere informele namen hiervan.

De kleur van de Bignonia is een roze kleur, met wat aangrenzend violet in de tint, daarnaast, verschijnen meestal in de zomer en vroege herfst en ze zijn groot.

Als we hem op een strategische plek plaatsen, kunnen we zien hoe deze plant het hele gebied overneemt en zich op een indrukwekkende manier door zijn uiteinden ontvouwt. Het is licht van gewicht laat het groeien naar de top van bomen of muren, het hoogste punt bereiken en vervolgens naar beneden vallen.

Over het algemeen is deze plant we kunnen het in veel tuinen vinden die aan een structuur of boom zijn vastgemaakt, waardoor het kan stijgen tot de gemiddelde hoogte die elk van deze presenteert.

De bloemen die in de lente verschijnen zijn oranjerood, daarnaast kan deze bloemsoort ook in de herfst houdbaar zijn en daar moet rekening mee gehouden worden deze plant heeft grond nodig die rijk is aan voedingsstoffen en het moet voldoende vochtigheid hebben om zich tot een optimaal niveau te ontwikkelen.

Dit is het een van de meest karakteristieke planten die er zijn, aangezien zijn hoogte, een van de meest opmerkelijke van zijn hele soort, deel uitmaakt van de elementen die het zo'n unieke soort maken. We hebben het over een decoratieve plant, dat zich door zijn uiterlijk weet te onderscheiden van de anderen, daarom kunnen we het in veel huizen vinden.

Het is een plant die naar ieders smaak kan worden gevormd, die de structuur kan kiezen en waaruit deze plant zijn hele leven zal groeien, waardoor hij de relevante hoogte kan bereiken voor zijn ontwikkeling. Het is een soort die visueel veel te bieden heeft naar die ruimtes die verlangen naar groen leven, wortels en bloemen die in veel huizen of openbare ruimtes te vinden zijn.

Bignonia zorg

Kenmerken en verzorging van Bignonia (4)

Blootstelling aan de zon

Het is aan te raden om een ​​plek te zoeken waar deze plant kan genieten zonnestralen op een integrale manierMet andere woorden, dat je gedurende een deel van de dag kunt genieten van ongefilterde stralen die direct toeslaan, en jezelf dan wat halfschaduw gunnen. Het bewaren van het evenwicht tussen deze twee is de sleutel tot uw gezondheid.

groei

Ook al zijn de compost is heel nuttig voor zijn ontwikkeling, dit zal niet voorkomen dat het gedurende sommige seizoenen moeilijk te beheersen is, daarom is het raadzaam om het aan een latwerk te binden, aangezien de Bignonia zichzelf niet kan onderhouden.

Temperaturas

Over het algemeen is dit meestal geen significant probleem, maar het is de moeite waard om dat te weten kan tot -5 graden Celsius weerstaan, hoewel het enigszins vorstgevoelig is.

Zet ze dus in een tuin met een enigszins warme omgeving het is genoeg voor hen.

irrigatie

Irrigatie moet echter frequent zijn en aangezien de temperaturen laag zijn, kunnen we dat verlaag de frequentie waarmee we onze planten van vloeistof voorzien.


Kenmerken en verzorging van Bignonia (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kelle Weber

Last Updated:

Views: 6516

Rating: 4.2 / 5 (53 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kelle Weber

Birthday: 2000-08-05

Address: 6796 Juan Square, Markfort, MN 58988

Phone: +8215934114615

Job: Hospitality Director

Hobby: tabletop games, Foreign language learning, Leather crafting, Horseback riding, Swimming, Knapping, Handball

Introduction: My name is Kelle Weber, I am a magnificent, enchanting, fair, joyous, light, determined, joyous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.